Sportsutøveren Serena Williams’ prestasjoner i kunstens verden

Kunst og sport er to helt ulike hobbyer, og det er sjelden man ser kunstnere og idrettsmenn gå hånd i hånd. Der kunstnere bruker sjelen og sine tanker, er sportsfolk helt avhengige av sin fysiske kropp i stedet. Dermed er dette en sjelden blanding.

Med sans for skjønnhet

Nå lever vi i en fri, åpen verden der alle kan gjøre akkurat det de ønsker – derfor bør det ikke komme som en overraskelse at mange kjente idrettsutøvere også har tatt opp kunst og da spesielt maling som en hobby. Den verdenskjente tennisspilleren Serena Williams er også en forholdsvis kjent maler, med fargerike kunstverk i impresjonistisk stil. Malingen hjelper henne med å ta bort stresset fra en stadig mer krevende sportslig karriere – med harmoni og balanse i sjelen vil også hennes fysiske kropp får den avslappingen hun behøver før viktige tennismatcher. Serena Williams var en soleklar favoritt hos bettingekspertene før Wimbledon-finalene, der hun til slutt tok en tittel. Gode resultater kom dog også fra hennes motstandere og dette gjorde spillet evig spennende – blant annet var hennes egne søster Venus Williams en sterk figur gjennom hele den prestisjefylte turneringen.

Avstressing mellom turneringene

Nå som Wimbledon er over får hun mer tid til å bedrive denne avstressende aktiviteten. Kanskje bruker Williams maling som terapi underveis? Hun stråler når hun er på banen, og hennes urokkelige stil kommer neppe fra ingen stans. Det ligger lange timer med trening bak teknikken, og minst like mange timer med avkobling og meditasjon for å holde holdet kaldt på tennisbanen. Kanskje er det malingen som ligger bak hennes vakre tennisslag? Kjenner vi Williams rett, vil hun male seg vei inn i kunstens verden like raskt som hun banet seg oppover i tennislistene. Sjekk ut hennes vakre malerier, og se en del av hennes sjel på lerretet.